Teknisk materialspecifikation för Planning Awards

 
 
 

Instruktioner gällande fliken Bevisning och enheter på inlämningssajten som finns här >

Bevisning och enheter innehåller fyra boxar avsedda för filer.

I Box 1 och Box 4 ska tävlande ladda upp exempel på lösningen i form av enheter, avbildningar, produkter, dokumentation eller annat som stödjer argumenten för bidraget.

Box 4 är avsedd för att ladda upp video. Det kan antingen göras genom att lägga filer i fältet Lägg till filer genom att dra. . . eller att i fältet Insert url, . . .länka till något videoformat, som vimeo eller Youtube i rutan Insert url, . . .

Banners, sajter och andra likartade internettjänster saknas det möjlighet att länka till. Sådana exempel på lösningen behöver därför avbildas i något format avsett för Box 1 eller konverteras till ett videoformat och placeras i Box 4.

Box 3 är till för att ladda upp källor och/eller utdrag ur källor som stöder valideringen av insikten.

Box 2 är till för att ladda upp en casefilm och/eller en representativ bild av bidraget. Om enbart en casefilm laddas upp i Box 2 kommer en bild ur filmen att användas som representativ bild för bidraget. Varken casefilm eller den representativa bilden bedöms av juryn.

Fälten Insert url, . . under Box 2 och Box 3 är inte i funktion och ska inte användas.

Här följer uppgifter om tekniska formatet som går att ladda upp.

Box 1: Stillbilder och ljudfiler

Reklamenheter och/eller avbildningar av reklamenheter, produkter, tjänster, design som har använts för bidraget kan laddas upp i format: pdf, jpg, png, mp3. Det är tillåtet att ladda upp max 6 filer om max 200 MB per fil.

Box 2: För frivillig uppladdning av casefilm eller bild

Det är tillåtet att ladda upp en casefilm som representerar bidraget i format AVI, wmv, mpg, mpeg, mov, mp4  och/eller att ladda upp en bild som representerar bidraget i format Högupplöst pdf, jpg, png. Max 200 MB per fil och casefilmen tillåts vara max 179 sekunder.

Box 3. Pdf-filer för validering

Dokument som stöder valideringen av insikten ska vara i pdf-format.

Box 4: Film och video

Videoklipp, reklamfilm och/eller spottar som har använts för bidraget kan laddas upp i format AVI, wmv, mpg, mpeg, mov, mp4. Det är tillåtet att ladda upp max 4 filer om max 200 MB per fil.

Frågor?

Vid frågor om Planning Awards kontakta Kristofer Dalin.

Telefon: +46 706 241 227